Το CS-Cart είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, στην οποία μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον λειτουργικότητα, καθιστώντας την ακόμα πιο χρήσιμη και αποδοτική, για διαχειριστές και πελάτες. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς, ορισμένες προσθήκες που θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμες για ένα CS-Cart e-shop.

1. Ατελείς Παραγγελίες – Εμφάνιση μαζί με τις υπόλοιπες

Μια παραγγελία γίνεται “Ατελής / Incomplete”, όταν ο πελάτης δεν επιστρέφει από τη σελίδα της τράπεζας ή του PayPal. Την Ατελή αυτή παραγγελία δεν μπορούμε να τη δούμε μαζί με τις υπόλοιπες και πρέπει αναγκαστικά να πατήσουμε σε ξεχωριστή επιλογή, χάνοντας χρόνο. Επιπλέον, το σύστημα δεν μας ενημερώνει για τις Ατελείς παραγγελίες. Πλέον, υπάρχει δυνατότητα να βλέπουμε τις Ατελείς παραγγελίες, μαζί με τις υπόλοιπες, όπως στο παραπάνω παράδειγμα.

2. Δείτε ξεχωριστά τις παραγγελίες λιανικής από αυτές της χονδρικής

Αν και η πλατφόρμα υποστηρίζει χονδρική, δεν υπάρχει τρόπος να δείτε ξεχωριστά τις παραγγελίες λιανικής από αυτές της χονδρικής. Έτσι είναι αδύνατο να μάθετε πόσα έσοδα έχετε από τους πελάτες λιανικής και πόσα από τους πελάτες χονδρικής. Μπορείτε όμως να προσθέσετε ένα νέο φίλτρο στη σύνθετη αναζήτηση παραγγελιών και να λύσετε το πρόβλημα.

3. Έξυπνη Αναζήτηση με αυτόματη συμπλήρωση

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει την αυτόματη συμπλήρωση στο Google, καθώς πληκτρολογούμε. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο κουτί της αναζήτησης, στο e-shop σας. Καθώς ο πελάτης συμπληρώνει τη λέξη, εμφανίζονται αυτόματα, ακριβώς από κάτω, σχετικά προϊόντα και κατηγορίες, με τον πελάτη να βρίσκει εύκολα αυτό που ψάχνει. Για πιο advanced e-shops, υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται και σχετικές αναζητήσεις ή και σελίδες του καταστήματος που περιλαμβάνουν τη λέξη αναζήτησης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο 2ο μέρος της σειράς.

Αν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε τα παραπάνω εργαλεία και στο δικό σας CS-Cart e-shop ή θέλετε να συζητήσουμε για επιπλέον δυνατότητες, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@interten.gr