Εμφάνιση Instagram posts μέσα στο e-shop

0
1262

Τα Instagram posts μπορούν πλέον να ανανεώσουν την εικόνα του e-shop μας και να του δώσουν ένα “φρέσκο” look, τύπου “Shop Our Instagram”.

Πράγματι, το Instagram ανανεώνεται πολύ συχνότερα από τα banners μας, τα οποία συχνά μένουν σταθερά για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες.

Αντίθετα, στο Instagram προσθέτουμε πολύ συχνά υλικό, υψηλής αισθητικής, που αξίζει να το δουν και οι επισκέπτες του e-shop, πολλοί από τους οποίους έρχονται από άλλα κανάλια προώθησης, όπως τα Google Ads ή από τη σελίδα μας στο Facebook.

Παράλληλα τα Instagram posts δίνουν μια πιο ανάλαφρη και εναλλακτική αίσθηση,  διαφορετική από τη συνηθισμένη αίσθηση ενός e-shop, όπου κυριαρχούν οι τυπικές προϊόντικές φωτογραφίες και τα προσεκτικά σχεδιασμένα επαγγελματικά banners.

Σε κάθε e-shop που είναι βασισμένο σε CS-Cart, όπως τα e-shops που αναπτύσσουμε στην interTEN, υπάρχει πλέον δυνατότητα να τοποθετηθεί ένα τμήμα, στην αρχική ή και σε όλες τις σελίδες, που να φορτώνει αυτόματα τις τελευταίες καταχωρήσεις του Instagram profile της επιχείρησης.

Ακολουθούν παραδείγματα χρήσης, στα sites της Singer (ραπτομηχανές) και της Giacobbe Salotti (δερμάτινοι καναπέδες):

δερμάτινοι καναπέδες

 

Αν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε και στο δικό σας CS-Cart eshop τη νέα αυτή δυνατότητα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@interten.gr.